21 Jul
21Jul

🍝🌿 פסטה בוצ'יטה ברוטב פסטו עם רבעי ארטישוק! 🌱🌟
שמחים להציג את המתכון המהמם שלנו לפסטה בוצ'יטה ברוטב פסטו עם רבעי ארטישוק - סימפוניה של טעמים שתעביר אתכם לגן עדן קולינרי איטלקי! 🇮🇹🍽️


🍽️ המצרכים:
חבילה אחת של פסטה בוצ'יטה (מזווה => פסטות)

1/4 כוס צנוברים

1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת (דלג אם טבעונית)

2 שיני שום

1/2 כוס שמן זית כתית מעולה מלח ופלפל לפי הטעם

1 קופסת רבעי ארטישוק, מסוננים ושטופים

1 עגבניה חתוך לקוביות (רשות)

הוראות:
מבשלים את פסטה הבוצ'יטה לפי הוראות האריזה עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומניחים בצד.
במעבד מזון מערבבים את עלי הבזיליקום הטריים, הצנוברים, גבינת הפרמזן המגוררת (אם משתמשים), השום וקורט מלח ופלפל. דופקים עד שהתערובת הופכת לעיסה גסה.
כשמעבד המזון פועל, מטפטפים פנימה באיטיות את שמן הזית כתית מעולה עד לקבלת רוטב פסטו חלק וקרמי. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
במחבת גדולה מחממים כף שמן זית על אש בינונית. מוסיפים את רבעי הארטישוק המרוקנים ומקפיצים כמה דקות עד שהם מתחילים להזהיב. מתבלים בקורט מלח ופלפל.
מוסיפים את פסטה הבוצ'יטה המבושלת למחבת עם רבעי הארטישוק המוקפצים. יוצקים את רוטב הפסטו הטרי על הפסטה ומערבבים הכל יחד עד שהפסטה מצופה באופן אחיד ברוטב הטעים.
הגישו את פסטה הבוצ'יטה שלכם ברוטב פסטו עם רבעי ארטישוק חמה, מעוטרת בכמה עלי בזיליקום מיותרים ומפזרת גבינת פרמזן (או אלטרנטיבה טבעונית) אם רוצים.


פסטה בוסיאטה ברוטב פסטו עם רבעי ארטישוק חמה, מעוטרת בכמה עלי בזיליקום מיותרים ומפזרת גבינת פרמזן (או אלטרנטיבה טבעונית) אם רוצים.


🌿🍋 בין אם אתה שף ותיק או חובב בישול, המתכון הזה בטוח ירשים את המשפחה שלכם! 🤗🍽️ 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.